Valplådan

Nu är valplådan färdig, det är Soyas husse Göran som har byggt den. Valplådan är 2.50x1.40, sedan har vi (Göran) satt en låg mellanvägg på ungefär mitten. Tanken är att Soya och dom nyfödda valparna ska vara i den bortre delen (där det finns rundstavar efter kanterna). Sedan är mellanväggen bara 15 cm hög, så Soya kan lätt lägga sig på andra sidan men ändå se valparna. Och det finns plats för mig att sova i lådan den första tiden. När sedan valparna blir större tar vi bort mellanväggen och sätter dit den andra gaveln på lådan. Jag tror att lådan kommer att fungera jättebra, Jag visste ungefär hur jag ville ha den, sedan fick vi byggtips av kolleger till mig. Tack så mycket för det. Jag har plockat fram och tvättat hundfällar, fleecefiltar, handdukar och lakan. Jag vill att allt som ska användas i valplådan ska vara nytvättat. I morgon ska jag börja bädda i valplådan.

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Bee » Klippning och gruppfoto:  ”Vad duktig du är Linda! Duktigt att få dem alla på en och samma bild. Kan inte h..”

  • Nitha » Klippning och gruppfoto:  ”De är helt underbara och så duktiga som både klarade att bli klippta och fotogra..”

  • Ewa och Filippa » Lördag morgon klockan 07.30:  ”Hahahaha... Morgonstund har guld i mun! ;-) Vilka sötnosar! Tur att de är sålda ..”

  • Linda » Bra början, dåligt slut:  ”Det går åt rätt håll, men jag har fortfarande rätt ont och är öm i armen. Har tr..”

  • Greta » Kläder till hundar?:  ”Gratulerer med valpene. Herlig å se dem. men synd med Linda`s ulykke. Sånne hend..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-