Klippning och gruppfoto

Idag har alla valpar blivit klippta på nosen. Lite protesterade dom, men det hör ju till. Dom testar om dom kan få slippa. Men det fick dom inte.

Här är det hanen som blir friserad. I fönstret ser man vandringspriset som Soya har vunnit som årets agility portugis.
 


Jag känner mig osäker på om han tänker pussas med tänderna eller inte.
 


Sammetsnos.
 


När jag tittar på denna bilden vill jag ha kvar alla valparna. Dom är ju så gulliga. Men i morgon klockan 05.45 kan det hända att det känns rätt ok att inte ha kvar alla 6.
 


Sedan bestämde Linda att det skulle bli gruppfotografering. Det är ju nästan helt omöjligt. Dom flesta bilderna blev så här. Också fick vi samla ihop valparna igen och göra ett nytt försök och ett nytt försök och ett nytt försök....
 


Men tillslut blev det två bilder som blev rätt bra. Alla valpar är med på samma bild och dom tittar nästan åt samma håll.
 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Bee » Klippning och gruppfoto:  ”Vad duktig du är Linda! Duktigt att få dem alla på en och samma bild. Kan inte h..”

  • Nitha » Klippning och gruppfoto:  ”De är helt underbara och så duktiga som både klarade att bli klippta och fotogra..”

  • Ewa och Filippa » Lördag morgon klockan 07.30:  ”Hahahaha... Morgonstund har guld i mun! ;-) Vilka sötnosar! Tur att de är sålda ..”

  • Linda » Bra början, dåligt slut:  ”Det går åt rätt håll, men jag har fortfarande rätt ont och är öm i armen. Har tr..”

  • Greta » Kläder till hundar?:  ”Gratulerer med valpene. Herlig å se dem. men synd med Linda`s ulykke. Sånne hend..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-