Sover

Det är lättast att ta kort på valparna när dom sover, för då är dom ju stilla. Här kommer lite olika sovstilar från idag.

Jag kan ju passa på att skvallra lite på valparna, några av dom har grävt en ganska stor grop i vår gräs(moss)matta. Portugiserna har ju ganska stora tassar, det är väldigt bra att ha det när man ska gräva. För då går det fort att "skotta" undan jorden. Men det är lätt att avslöja valparna, dom som har jord på nosen har grävt.
 

Jord på nosen


En som valde att sova inklämd mellan pallen och röret.
 

Lite jord på nosen.


Och i röret ligger en och sover gott.
 


På pallen är det tydligen skönt att sova.
 


Igår kom valparna på hur dom ska göra för att rymma. En hoppar upp och biter tag i filten som jag hade satt upp som tak (solskydd). Då kan ett annat syskon använda filten som ramp och ta sig över till utsidan. Portugiser kan!
Därför har dom nu fått en bur att ligga i. Här ligger 5 stycken och sover gott.
Buren har jag fått av min snälla syster. Våra hundar fick ärva många bra saker efter min syster hund.
 


Som vanligt har valparna varit med oss inne i kväll. Om man är nyfiken får man reda på mycket. Här tar dom sig en titt i diskmaskinen.
 


Jag tog även upp dom en och en på trimbordet. Hanterade dom, klippte lite päls under tassarna (med maskinen), borstade dom, klippte (med vanlig sax) lite päls under svansen och körde med maskinen i ansiktet (men klippte inte något där idag). Dom var så duktiga.

Soya har lekt med dom en och en. Hon tyckte tydligen att dom behövde få lite egen mammatid. Hon fostrar dom så bra.

Men nu är det godnatt för valparna, nu ligger dom i lådan och sover och drömmer (om nya bus?).

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Bee » Klippning och gruppfoto:  ”Vad duktig du är Linda! Duktigt att få dem alla på en och samma bild. Kan inte h..”

  • Nitha » Klippning och gruppfoto:  ”De är helt underbara och så duktiga som både klarade att bli klippta och fotogra..”

  • Ewa och Filippa » Lördag morgon klockan 07.30:  ”Hahahaha... Morgonstund har guld i mun! ;-) Vilka sötnosar! Tur att de är sålda ..”

  • Linda » Bra början, dåligt slut:  ”Det går åt rätt håll, men jag har fortfarande rätt ont och är öm i armen. Har tr..”

  • Greta » Kläder till hundar?:  ”Gratulerer med valpene. Herlig å se dem. men synd med Linda`s ulykke. Sånne hend..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-