Borstning och bus

Idag har jag plockat fram en mjuk borste. Så nu blir valparna lite borstade ibland när vi sitter i lådan hos dom. Valparna är ju inte rufsiga (ännu), men jag vill att valparna ska tycka att det är skönt och mysigt att bli borstade/hanterade.

Linda (dottern) borstar en av valparna.

Att leka och busa tränar dom på många gånger om dagen. Men fortfarande är valparna vakna väldigt korta stunder per gång. En valp försöker att bita i Lindas strumpa, men samtidigt så blir valpen själv biten i svansen av ett syskon. Samtidigt biter en valp i Lindas byxben.

Finns det något spännande i fällen?

Vi säjer grattis till Mio! Idag har han varit på hundutställning. Av alla portugisiska vattenhundshanar som var med blev Mio två. Bra gjort snygga och fina Mio. Jag vet att du hade lite hjälp av din matte Lotta. Det är hon som badar, klipper, kammar, borstar och visar Mio.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Bee » Klippning och gruppfoto:  ”Vad duktig du är Linda! Duktigt att få dem alla på en och samma bild. Kan inte h..”

  • Nitha » Klippning och gruppfoto:  ”De är helt underbara och så duktiga som både klarade att bli klippta och fotogra..”

  • Ewa och Filippa » Lördag morgon klockan 07.30:  ”Hahahaha... Morgonstund har guld i mun! ;-) Vilka sötnosar! Tur att de är sålda ..”

  • Linda » Bra början, dåligt slut:  ”Det går åt rätt håll, men jag har fortfarande rätt ont och är öm i armen. Har tr..”

  • Greta » Kläder till hundar?:  ”Gratulerer med valpene. Herlig å se dem. men synd med Linda`s ulykke. Sånne hend..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-