Rolig helg

Vilken rolig helg vi har haft.

I fredags var min syster och hennes döttrar och hälsade på. Dom bor i Jönköping så vi ses inte så ofta. Dom har tidigare haft hund, men nu är dom riktiga orienteringsnördar :-)

Sedan har vi har haft besök av tre blivande valpköparfamiljer. Så valparna har haft tre "föreställningar" i helgen. Valparna är söta på kort, men dom är ju bäst "live". Jag som ser valparna mycket tycker att dom var lite lugnare när vi hade besök. Kanske försöker dom få köparna att tro att det är lugnt att ha en valp? Men det kommer dom isf att få upptäcka att det inte är. Det känns väldigt konstigt att redan nu börja prata om leveransdatum. Men i morgon är valparna (redan) 4 veckor.

Soya tycker att det är helt ok att ha besök, men man märker att hon är lite extra uppmärksam nu när det kommer personen som hon inte känner.

Valparna har börjat få tänder, tänderna är vassa men fortfarande väldigt små. Så än så länge gör det inte ont när dom försöker att bitas.

Nu har jag börjat att ge valparna deras mat i en valpbar (den heter så). Det fungerar väldigt bra. Valparna fortsätter att äta med god aptit.

Fortfarande gäller regeln att det inte ska vara några tassar i maten. Men den regeln ser det ut som jag behöver påminna om (i viket fall till dessa två).

Efter maten blir det en stunds brottning.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Bee » Klippning och gruppfoto:  ”Vad duktig du är Linda! Duktigt att få dem alla på en och samma bild. Kan inte h..”

  • Nitha » Klippning och gruppfoto:  ”De är helt underbara och så duktiga som både klarade att bli klippta och fotogra..”

  • Ewa och Filippa » Lördag morgon klockan 07.30:  ”Hahahaha... Morgonstund har guld i mun! ;-) Vilka sötnosar! Tur att de är sålda ..”

  • Linda » Bra början, dåligt slut:  ”Det går åt rätt håll, men jag har fortfarande rätt ont och är öm i armen. Har tr..”

  • Greta » Kläder till hundar?:  ”Gratulerer med valpene. Herlig å se dem. men synd med Linda`s ulykke. Sånne hend..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-