Undersöka

Idag har jag tagit fram trimbordet för att ha det i valprummet. Valparna kommer att få vänja vid att stå på ett bord och vid att bli hanterade på ett bord. Trimbordet är stadigt och det är klätt med en gummimatta så att det inte ska vara halkigt att stå på. Valparna var väldigt nyfikna på vad som kom till deras låda. Självklart ville dom vara med och undersöka. Nu står trimbordet precis utanför lådan. Mitt trimbord är lite för litet för en vuxen portugis, det passar bättre till en hund i Lisas storlek.

Valparna använde sina bästa "verktyg" för att undersöka: munnen och tänderna. Så praktiskt med dom "verktygen" för dom är ju alltid med, ingen risk att man råkar glömma dom.

Dom äter med god aptit och ganska ofta är det bra ordning vid maten.

Att få mat av sin mamma är också gott. Fast där börjar det bli trångt.

Eftersom dom har en ordentlig mamma avslutas det hela med en tvätt. Man ser lite av Soyas rosa tunga.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Bee » Klippning och gruppfoto:  ”Vad duktig du är Linda! Duktigt att få dem alla på en och samma bild. Kan inte h..”

  • Nitha » Klippning och gruppfoto:  ”De är helt underbara och så duktiga som både klarade att bli klippta och fotogra..”

  • Ewa och Filippa » Lördag morgon klockan 07.30:  ”Hahahaha... Morgonstund har guld i mun! ;-) Vilka sötnosar! Tur att de är sålda ..”

  • Linda » Bra början, dåligt slut:  ”Det går åt rätt håll, men jag har fortfarande rätt ont och är öm i armen. Har tr..”

  • Greta » Kläder till hundar?:  ”Gratulerer med valpene. Herlig å se dem. men synd med Linda`s ulykke. Sånne hend..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-