2 veckor gamla

I går blev valparna 2 veckor gamla. Då var det dax för vägning, nu väger dom runt 1 kg. Någon väger lite mindre och någon väger lite mer.

På kvällen var jag på Danderyd-Täby Brukshundklubb, jag är instruktör på en Agilitykurs som började igår. Det känns lite konstigt att "bara" hjälpa andra att träna deras hundar och att inte träna någon egen hund just nu. Men det ska bli väldigt roligt att få vara utomhus och träna. Under vintern har vi tränat en del i en inomhushall.

I går tränade valparna på att ligga i ett fint mönster när dom sov. Denna stjärnan gjorde dom bra.

Alla valpar har öppnat ögonen lite granna. Dom ser lite trötta ut nu innan ögonen är helt öppna och ögonen är i början lite ljusa och ser lite suddiga ut. Men valparna blir ännu gulligare nu när dom har öppnat ögonen.

Soya är med och kollar att valparna är rena och att dom sköter sig när vi kämpar för att få fina kort på dom. Soya tycker nog att hon hjälper till. Men jag håller inte riktigt med om det....

Först mat och sedan fotografering, då blir man ruskigt trött när man bara är 2 veckor gammal. Detta var kvällen absolut störst gäsp. God natt lilla valpen.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Bee » Klippning och gruppfoto:  ”Vad duktig du är Linda! Duktigt att få dem alla på en och samma bild. Kan inte h..”

  • Nitha » Klippning och gruppfoto:  ”De är helt underbara och så duktiga som både klarade att bli klippta och fotogra..”

  • Ewa och Filippa » Lördag morgon klockan 07.30:  ”Hahahaha... Morgonstund har guld i mun! ;-) Vilka sötnosar! Tur att de är sålda ..”

  • Linda » Bra början, dåligt slut:  ”Det går åt rätt håll, men jag har fortfarande rätt ont och är öm i armen. Har tr..”

  • Greta » Kläder till hundar?:  ”Gratulerer med valpene. Herlig å se dem. men synd med Linda`s ulykke. Sånne hend..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-