Party i valphagen?

Nu har jag börjat min semester, så nu kan valparna vara ute mycket. Ska det regna hoppas jag att det gör det på nätterna. I morse när valparna var ute var det ganska blött i gräset, därför fick dom gå in när det var dax för dom att sova. Då passade jag på att torka tassarna på alla valparna, det tyckte alla valparna var helt ok.

 

Jag har köpt ett partytält och satt upp i valphagen så att valparna alltid ska ha skygga, för det blir väldigt varm när solen skiner. Så då kan man väl säja att det är party i valphagen? Hela tiden :-)

När valparna skulle äta mat på em fick dom göra det i bilen. Jag har en ganska stor bilbur så där fick alla sex plats att äta. Det var inte någon som tyckte att det var konstigt att äta mat på en ny plats.

Igår hade vi besök. Bland annat var Mios matte Lotta och hälsade på. Lotta gör precis som en perfekt "farmor" ska göra, hon hade med sig leksaker och godsaker till dom små "barnbarnen". Det var uppskattat. Tack Lotta!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Bee » Klippning och gruppfoto:  ”Vad duktig du är Linda! Duktigt att få dem alla på en och samma bild. Kan inte h..”

  • Nitha » Klippning och gruppfoto:  ”De är helt underbara och så duktiga som både klarade att bli klippta och fotogra..”

  • Ewa och Filippa » Lördag morgon klockan 07.30:  ”Hahahaha... Morgonstund har guld i mun! ;-) Vilka sötnosar! Tur att de är sålda ..”

  • Linda » Bra början, dåligt slut:  ”Det går åt rätt håll, men jag har fortfarande rätt ont och är öm i armen. Har tr..”

  • Greta » Kläder till hundar?:  ”Gratulerer med valpene. Herlig å se dem. men synd med Linda`s ulykke. Sånne hend..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-