Fyra veckor gamla/stora/tunga

I måndags när valparna var fyra veckor gamla vägde jag dom. Men när jag skulle väga två av tikarna blev det error på vågen. Den vågen klarade max två kilo. Som tur är har jag en annan våg som klarar tre kilo. Undrar hur länge jag kan använda den vågen?

 

Platt som en pannkaka. Kan det illustreras bättre?

Den maten som valparna äter blandar jag med ganska mycket vatten, så att maten blir nästan som gröt. Det går inte att ha någon vattenskål inne hos valparna (ännu). Men jag tar in en vattenskål till valparna lite då och då, men då är jag med hela tiden och passar skålen. Nu är ju valparna rörliga och dessutom blir det ganska varm inne (fast jag drar för så att det aldrig lyser in sol i deras rum). Så dom dricker lite vatten, men dom trampar i det också. När valparna kan vara ute kan dom få ha vatten på ett annat sätt. För dom är ju vattenhundar!

Gott med vatten.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Bee » Klippning och gruppfoto:  ”Vad duktig du är Linda! Duktigt att få dem alla på en och samma bild. Kan inte h..”

  • Nitha » Klippning och gruppfoto:  ”De är helt underbara och så duktiga som både klarade att bli klippta och fotogra..”

  • Ewa och Filippa » Lördag morgon klockan 07.30:  ”Hahahaha... Morgonstund har guld i mun! ;-) Vilka sötnosar! Tur att de är sålda ..”

  • Linda » Bra början, dåligt slut:  ”Det går åt rätt håll, men jag har fortfarande rätt ont och är öm i armen. Har tr..”

  • Greta » Kläder till hundar?:  ”Gratulerer med valpene. Herlig å se dem. men synd med Linda`s ulykke. Sånne hend..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-