Sista valparna har flyttat

 

Idag har det varit en dag med blandade känslor. Dom sista två valparna har flyttat till sina nya förväntansfulla ägare och nu bor lilla Myrra kvar hos oss.
Det är ju delvis denna dagen jag har planerat för när jag bestämde mig för att para Soya. Men hur kan 9 veckor gå så fort? Jag har ju i stor varit tillsammans med valparna dygnet runt under dessa 9 veckor. Så visst saknar jag valparna. Men jag vet att deras nya ägare har väntat på att få hämta hem sin nya lilla familjemedlem och det känns väldigt bra. Jag är glad för att vi har fått så trevliga och engagerade valpköpare och jag vet att jag kommer att få träffa valparna framöver.

Idag flyttade Meya-Maräng "Selma" till familjen Asplund-Almgren och Manne-Manolito "Buster" har flyttat till familjen Mateus.
Lycka till Selma och Buster och sprid mycket glädje i era nya familjer.

Jag vill också tacka dig Lotta för alla trevliga samtal och trevliga besök som du och jag har haft. Jag vet att du och jag kommer att fortsätta hålla kontakten.

Nu är det dax för mig att jobba med mina egna hundar. Myrra har mycket att lära. Soya (och jag) behöver träna upp fysiken och konditionen och det får Lisa hänga med på också. Sedan ska jag börja träna med Soya, planen är att vi ska tävla rallylydnad i avanceradklass i sommar och tävla i agility i slutet på sommaren.
 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Bee » Klippning och gruppfoto:  ”Vad duktig du är Linda! Duktigt att få dem alla på en och samma bild. Kan inte h..”

  • Nitha » Klippning och gruppfoto:  ”De är helt underbara och så duktiga som både klarade att bli klippta och fotogra..”

  • Ewa och Filippa » Lördag morgon klockan 07.30:  ”Hahahaha... Morgonstund har guld i mun! ;-) Vilka sötnosar! Tur att de är sålda ..”

  • Linda » Bra början, dåligt slut:  ”Det går åt rätt håll, men jag har fortfarande rätt ont och är öm i armen. Har tr..”

  • Greta » Kläder till hundar?:  ”Gratulerer med valpene. Herlig å se dem. men synd med Linda`s ulykke. Sånne hend..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-