En vanlig dag

Valparna vaknar tidigt och då tar jag ut dom. Dom äter och leker ute. Men eftersom det är så tidigt och fuktigt ute tar jag in valparna efter en stund. Dom får ju inte bli kalla. När jag tar in dom får dom vara med i köket, tillsammans med Soya. Soya kollar av om någon behöver tvättas, hon passar också på att leka och fostra dom. Strax blir det sovstund. Då brukar jag bära tillbaka valparn till lådan. När dom vaknar nästa gång tar jag ut dom igen och om vi har tur med vädret får dom då vara ute resten av dagen. Ofta har vi något/några besök under dagen. Det blir en hel del prat och fika för oss tvåbeningar. Fram emot kvällen är det dax att ta in valparna, då har det börjat bli svalt och en del mygg. Då fortsätter valparna sin "föreställning" i vardagsrummet och i hallen. Soya är med igen, men Lisa uppskattar inte 6 valpar så hon har en bra och valpfri plats i soffan. När valparna är inne är det fullt upp för oss tvåbeningar. Man får hålla koll på små pölar och vad valparna undersöker med tänderna. Efter spring och gos somnar dom en efter en och dom somnar precis överallt. Innan det sedan är dax att somna för natten (i lådan) blir det mat och vatten till dom.
Undrar varför jag tycker att jag inte hinner göra så mycket på dagarna?

Här ska leksaken få sig en omgång.
 

Foto taget av Linda.


Där tog det stopp.
 

Foto taget av Linda.


Vad tänker du på?
 

Foto taget av Linda.


Idag trodde nog valparna att dom såg dubbelt. Vi fick besök av min kollega Ewa och hennes syster Bee. Det är Bee som har gjort min hemsida. Ewa och Bee är tvillingar, dom är väldigt lika och båda var utrustade med varsin kamera. Valparna blev mycket fotade. Det måste vara för att valparna är så gulliga. Det blev även prat och fika (så klart).

Valparna hälsar och tackar för den fina och roliga leksaken som dom fick.
 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Bee » Klippning och gruppfoto:  ”Vad duktig du är Linda! Duktigt att få dem alla på en och samma bild. Kan inte h..”

  • Nitha » Klippning och gruppfoto:  ”De är helt underbara och så duktiga som både klarade att bli klippta och fotogra..”

  • Ewa och Filippa » Lördag morgon klockan 07.30:  ”Hahahaha... Morgonstund har guld i mun! ;-) Vilka sötnosar! Tur att de är sålda ..”

  • Linda » Bra början, dåligt slut:  ”Det går åt rätt håll, men jag har fortfarande rätt ont och är öm i armen. Har tr..”

  • Greta » Kläder till hundar?:  ”Gratulerer med valpene. Herlig å se dem. men synd med Linda`s ulykke. Sånne hend..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-