En stor dag

Så var den stora dagen här. Den första valpen flyttar. Det är med mycket blandade känslor. Jag har ju i stort sett levt med valparna dygnet runt i 8 veckor. Alla valparna är egna individer med egen personlighet så jag kommer att sakna dom var och en. Samtidigt är det så roligt att få lämna ifrån sig en av Soyas gulliga valpar till förväntansfulla valpköpare. Jag har planerat och förberett valparnas flytt och det har även valpköparna gjort. Dom har valpsäkrat hemmet, satt upp grindar, plockat bort ömtåliga saker, handlat saker som dom behöver osv.

Först ut att flytta var Maja-Marionett, hon kommer att kallas för Asta. Asta är kullens lillasyster, till storleken lite mindre än sina syskon, men med en mycket stor och gullig personlighet. Vi önskar dig all lycka hos Mille och Björne. Asta flyttar inte så långt bort så vi hoppas att vi kan få träffa henne ganska ofta.

Här kommer två kort på Asta.

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Bee » Klippning och gruppfoto:  ”Vad duktig du är Linda! Duktigt att få dem alla på en och samma bild. Kan inte h..”

  • Nitha » Klippning och gruppfoto:  ”De är helt underbara och så duktiga som både klarade att bli klippta och fotogra..”

  • Ewa och Filippa » Lördag morgon klockan 07.30:  ”Hahahaha... Morgonstund har guld i mun! ;-) Vilka sötnosar! Tur att de är sålda ..”

  • Linda » Bra början, dåligt slut:  ”Det går åt rätt håll, men jag har fortfarande rätt ont och är öm i armen. Har tr..”

  • Greta » Kläder till hundar?:  ”Gratulerer med valpene. Herlig å se dem. men synd med Linda`s ulykke. Sånne hend..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-