Vi väntar....

Soya mår bra men är trött. Nu äter hon bra om jag lockar henne med god högenergimat. Jag och hundarna har "övningssovit" i valprummet/valplådan två nätter nu. Jag tror att hundarna sovit bättre än vad jag har gjort. Båda hundarna valde att sova på madrassen tillsammans med mig, så jag hade det både trångt och varmt. Jag har plockat fram allting som jag tror att vi kan behöva när valparna föds, allt från handdukar/fällar till hushållsvågen.

Soya vilar i saccosäcken.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Bee » Klippning och gruppfoto:  ”Vad duktig du är Linda! Duktigt att få dem alla på en och samma bild. Kan inte h..”

  • Nitha » Klippning och gruppfoto:  ”De är helt underbara och så duktiga som både klarade att bli klippta och fotogra..”

  • Ewa och Filippa » Lördag morgon klockan 07.30:  ”Hahahaha... Morgonstund har guld i mun! ;-) Vilka sötnosar! Tur att de är sålda ..”

  • Linda » Bra början, dåligt slut:  ”Det går åt rätt håll, men jag har fortfarande rätt ont och är öm i armen. Har tr..”

  • Greta » Kläder till hundar?:  ”Gratulerer med valpene. Herlig å se dem. men synd med Linda`s ulykke. Sånne hend..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-