Söndag 21 april

I går em (på Lisas födelsedag) kom Linda (ena dottern) och Ola (hennes pojkvän) och hälsade på. Dom hade med sig ett paket till Lisa. Hon öppnade själv paketet (det blev många små pappersbitar). Hon fick denna fina apan. När valparna har blivit större och rörligare får vi kanske lägga undan Lisas fina leksak. Valpar brukar vara väldigt bra på leken som heter "Hur mycket ludd finns det i den?".

Matkö? Nej, denna valpen är på väg till "serveringen". Men om man tittar på skuggorna under valpen och under svansen ser man att valpen reser sig upp på benen. Några av valparna har öppnat ögonen lite granna, men alla valparna är mycket rörliga. Dom har börjat resa sig upp på benen och gör försök att gå. Det blir något steg, sedan trillar dom. Men man måste öva. 

Efter maten blir det sovstund. Denna valpen har en skön och avslappnad stil.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Bee » Klippning och gruppfoto:  ”Vad duktig du är Linda! Duktigt att få dem alla på en och samma bild. Kan inte h..”

  • Nitha » Klippning och gruppfoto:  ”De är helt underbara och så duktiga som både klarade att bli klippta och fotogra..”

  • Ewa och Filippa » Lördag morgon klockan 07.30:  ”Hahahaha... Morgonstund har guld i mun! ;-) Vilka sötnosar! Tur att de är sålda ..”

  • Linda » Bra början, dåligt slut:  ”Det går åt rätt håll, men jag har fortfarande rätt ont och är öm i armen. Har tr..”

  • Greta » Kläder till hundar?:  ”Gratulerer med valpene. Herlig å se dem. men synd med Linda`s ulykke. Sånne hend..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-