Städning

Nu är valparna så stora och duktiga att dom kan kissa själva. Soya tvättar dom mycket och städar, men det blir även blöta små pölar på tidningarna. Dom fällar som jag har i lådan täcker inte hela botten. Det är bra, för när valparna vaknar och ska kissa kravlar dom ofta ut till tidningarna och kissar där. Det är bra att dom får möjlighet att hålla sin sovplats/lekplats ren, det kan underlätta när man ska börja träna rumsrenhet. Men till mina blivande valpköpare: Jag lovar inget :-)

Jag byter ju blöta tidningar så fort jag ser en liten pöl, även fällarna byter jag ofta. Men idag var det dax för storstädning i lådan, byta alla tidningar och få en ren fäll. David (sonen) fick passa alla valpar och ha dom på madrassen medan jag städade i lådan. När jag tog denna bilden hade jag bara hunnit lägga upp 4 st valpar till David, men han har redan ganska fullt upp.

Det syns att dom försöker smita. En valp försökte bita i Davids tumme. Jag vet inte om man kan kalla det för bita? Dom har ju inga tänder (ännu).

Tillbaka till lådan, få lite mat av sin mamma, sedan sover man gott. Det är 6 stycken olika individer, men 6 stycken olika personligheter och 6 stycken olika sovstilar. Nu när valparna har blivit så stora har vi tagit bort rundstavarna som satt efter alla kanterna förut (nu ser man bara hålen). Rundstavarna satt där för att minska risken för att Soya av misstag skulle klämma någon valp när hon la sig i lådan. 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Bee » Klippning och gruppfoto:  ”Vad duktig du är Linda! Duktigt att få dem alla på en och samma bild. Kan inte h..”

  • Nitha » Klippning och gruppfoto:  ”De är helt underbara och så duktiga som både klarade att bli klippta och fotogra..”

  • Ewa och Filippa » Lördag morgon klockan 07.30:  ”Hahahaha... Morgonstund har guld i mun! ;-) Vilka sötnosar! Tur att de är sålda ..”

  • Linda » Bra början, dåligt slut:  ”Det går åt rätt håll, men jag har fortfarande rätt ont och är öm i armen. Har tr..”

  • Greta » Kläder till hundar?:  ”Gratulerer med valpene. Herlig å se dem. men synd med Linda`s ulykke. Sånne hend..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-