Större låda och besök

Igår ändrade Göran om valplådan så att den blev drygt dubbelt så stor. Förut hade valparna ungefär en 1:a med sovalkov, nu är det sovrum, lekrum, matplats och toa. Nu ska bara valparna lära sig var dom olika "rummen" är.

Tur att lådan är stor, för idag hade vi besök. Det var valparnas "farmor" som kom på besök. Lotta hade även med sig sin dotter och sin mamma. Så idag på på eftermiddagen har vi suttit 4 personer inne hos valparna, det blev mycket valpgos och mycket prat.

Jag tycker att det är så roligt att Lotta är så delaktig i Mios och Soyas valparna. Jag och Lotta har mycket att prata om när vi träffas, det är hundar, valpar, hundträning, utställning, rallylydnad osv.

Som ni förstår var eftermiddagen mycket trevlig, men den gick väldigt fort.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Bee » Klippning och gruppfoto:  ”Vad duktig du är Linda! Duktigt att få dem alla på en och samma bild. Kan inte h..”

  • Nitha » Klippning och gruppfoto:  ”De är helt underbara och så duktiga som både klarade att bli klippta och fotogra..”

  • Ewa och Filippa » Lördag morgon klockan 07.30:  ”Hahahaha... Morgonstund har guld i mun! ;-) Vilka sötnosar! Tur att de är sålda ..”

  • Linda » Bra början, dåligt slut:  ”Det går åt rätt håll, men jag har fortfarande rätt ont och är öm i armen. Har tr..”

  • Greta » Kläder till hundar?:  ”Gratulerer med valpene. Herlig å se dem. men synd med Linda`s ulykke. Sånne hend..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-