En ökning med 100 %

Nej, jag pratar inte om valparnas vikt. Men idag har valparna varit ute två gånger, så deras utevistelse har ökat med 100 %. Jag tycker att valparna fortfarande är för små för att sova ute. Vi har satt upp kompostgaller, så att vi vet var vi har valparna när dom är ute. Jag tror att kompostgaller används mer av hundägare än av trädgårdsägare. Kanske dax att ändra namn på kompostgaller? Fast hundgaller låter inte trevligt. Hur som helst, kompostgaller kan man som hundägare ha mycket nytta av både ute och inne. Inomhus går det att använda för att stänga för i t.ex. en dörröppning.

 

Kan man kalla detta för picknick? Vara på en filt och äta mat ute.

En träbit/vedbit måste undersökas noga. Och självklart använder dom munnen till det!

Lite brottningsmatch. Det är "Lilla Syster" som har brottar ner en av sina större systrar.

Öva på att kissa ute. Ett litet steg mot att bli rumsren. Men ett väldigt, väldigt litet steg. För det kommer att bli bli många pölar inomhus. Den lilla valpen vänder bort huvudet. Hon kanske inte gillar att bli fotad när hon kissar.

I morse var jag ganska trött. Men jag började dagen med att göra rent hos valparna (för oj vad dom kan ställa till det på en natt), ge valparna mat, vara ute med Lisa och Soya, gett även dom mat och äta frukost själv. Efter det tog jag med mig morgontidningen och la mig i soffan en stund. Lisa la sig direkt på täcket som låg vid mina fötter, men Soya la sig bredvid mig. Hon tyckte att det var en bra idé att vi delade på min kudde. Lisa ligger i soffan när hon själv vill det. Men Soya ligger bara i soffan om man själv sitter/ligger där. För oss fungerar det jättebra att ha olika regler för hundarna. Lisa började få vara i soffan när Soya var valp. Lisa var inte speciellt förtjust i Soya nör hon var valp, därför kändes det bra att ge Lisa lite extra förmåner och i soffan fick hon dessutom ligga ifred för Soya.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Bee » Klippning och gruppfoto:  ”Vad duktig du är Linda! Duktigt att få dem alla på en och samma bild. Kan inte h..”

  • Nitha » Klippning och gruppfoto:  ”De är helt underbara och så duktiga som både klarade att bli klippta och fotogra..”

  • Ewa och Filippa » Lördag morgon klockan 07.30:  ”Hahahaha... Morgonstund har guld i mun! ;-) Vilka sötnosar! Tur att de är sålda ..”

  • Linda » Bra början, dåligt slut:  ”Det går åt rätt håll, men jag har fortfarande rätt ont och är öm i armen. Har tr..”

  • Greta » Kläder till hundar?:  ”Gratulerer med valpene. Herlig å se dem. men synd med Linda`s ulykke. Sånne hend..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-