Kläder till hundar?

Ska hundar ha kläder? Behöver hundar ha kläder?

 

Jag tycker bara att hundar ska ha någonting på sig om det fyller en funktion (för hunden).

 

Soya har två täcke (ett Back-on-track och ett vanlig täcke), sedan har hon en regnoverall (som hon aldrig har använt), också har hon en badrock.

Back-on-tracktäcket använder jag som värmetäcke. På vintern när vi ska åka och träna kan Soya ha det på sig i bilen. Jag använder det också när det är kallt ute på träningar/tävlingar och Soya ligger i sin bur. Om Soya har en bra grundvärme i musklerna går det fortare/bättre att värma upp henne.

Det vanliga täcket använder jag inte så ofta. Men om det vid sista kvällspromenden regnar mkt eller kommer mycket blötsnö använder jag det. Då känns det så onödigt att Soya på den korta promenaden ska bli blöt och ev. kall.

Sedan har vi badrocken. Den tycker jag är bra. Jag använder den när jag har badat Soya (i badkaret). Soya har ju alltid haft portisfrisyr. Då passar badrocken så bra för den sitter mest där Soya har mycket päls. Efter badet torkar jag Soya så mycket det går med en handduk eller plutoduk. Sedan får hon ha badrocken på sig en stund. När jag tar av den är hon halvtorr i pälsen.

Jag badade Soya igår. Så här snygg är hon i sin badrock. 

 

 

Soya ser ju inte helt nöjd ut med att ha sin badrock, men det kanske även beror på att Soya inte tycker om att bli badad i badkaret. Men allt annat vatten gillar hon.

 

Så här fin blev Soya efter badet igår.

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Bee » Klippning och gruppfoto:  ”Vad duktig du är Linda! Duktigt att få dem alla på en och samma bild. Kan inte h..”

  • Nitha » Klippning och gruppfoto:  ”De är helt underbara och så duktiga som både klarade att bli klippta och fotogra..”

  • Ewa och Filippa » Lördag morgon klockan 07.30:  ”Hahahaha... Morgonstund har guld i mun! ;-) Vilka sötnosar! Tur att de är sålda ..”

  • Linda » Bra början, dåligt slut:  ”Det går åt rätt håll, men jag har fortfarande rätt ont och är öm i armen. Har tr..”

  • Greta » Kläder till hundar?:  ”Gratulerer med valpene. Herlig å se dem. men synd med Linda`s ulykke. Sånne hend..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-