Leveransen närmar sig

Nu är valparna drygt 7 veckor gamla och dom första kommer att flytta nästa vecka. Det är verkligen med blandade känslor. Jag kommer att sakna dom så mycket. Samtidigt vet jag att det just nu finns 5 mycket trevliga och förväntansfulla familjer som väntar på sitt lilla valptroll. Det är så roligt att ha mycket kontakt med er blivande valpköparna. Jag förbereder valparna för flytten, under tiden får ni läsa denna dikten om vad ni kan förvänta er.

1. Häll ut pölar av kall äpplejuice på golvet och mattorna och gå sedan runt barfota med ljuset släckt.
2. Gå till arbetet i ett par sockor där du har strimlat tådelen med en mixer.
3. Gå ut i regnet direkt efter att du har vaknat och säg "duktig valp, skynda dig nu, kissa och bajsa nu, sluta lek med kopplet, kom igen nu…"
4. Täck alla dina finkläder med hundhår, ljust hår till mörka kläder och mörkt till ljusa. Lägg också några hundhårstrån i din mugg med morgonkaffe och i det nyöppnade smörpaketet.
5. Lek apport med en våt tennisboll.
6. Spring ut i snön barfota för att stänga grinden ut mot vägen.
7. Vält ut en korg med ren tvätt över golvet.
8. Lägg dina smutsiga underkläder på golvet i vardagsrummet när du ska få gäster.
9. Hoppa ur din favoritfåtölj just när din favoritserie närmar sig slutet och säg "Nej, nej, inte där, det där ska du göra ute!". Missa slutet av programmet.
10.Lägg chokladpudding på finaste mattan och försök inte städa upp det förrän du kommer hem från jobbet på eftermiddagen.
11.Hacka på bordsbenet flera gånger med en skruvmejsel.
12.Slå sönder din fjärrkontroll till TV:n med en hammare.
13.Ta en mjuk och gosig filt direkt ur torktumlaren och linda den runt dig en mörk och ruggig höstkväll. Då får du en liten föraning om hur det känns när din valp somnar i ditt knä

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Bee » Klippning och gruppfoto:  ”Vad duktig du är Linda! Duktigt att få dem alla på en och samma bild. Kan inte h..”

  • Nitha » Klippning och gruppfoto:  ”De är helt underbara och så duktiga som både klarade att bli klippta och fotogra..”

  • Ewa och Filippa » Lördag morgon klockan 07.30:  ”Hahahaha... Morgonstund har guld i mun! ;-) Vilka sötnosar! Tur att de är sålda ..”

  • Linda » Bra början, dåligt slut:  ”Det går åt rätt håll, men jag har fortfarande rätt ont och är öm i armen. Har tr..”

  • Greta » Kläder till hundar?:  ”Gratulerer med valpene. Herlig å se dem. men synd med Linda`s ulykke. Sånne hend..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-