Två till valpar har flyttat

I morse vaknade valparna klockan 4.45. Kanske kände dom på sig att något speciellt skulle hända idag? För idag var det dax för två till av valpar att flyttat till sina nya familjer. Det är dom två på kortet som har flyttat idag. Till vänster ligger Mira-Marzipan (hon kallas för Mira), hon flyttade till familjen Odevall. Till höger på bilden ligger Molly-Magnolia (hon kallas för Molly) och hon flyttade till familjen Ridderskans.
Jag har redan fått rapporter från båda familjerna om att hemresa gick bra och att Mira och Molly nyfiket undersöker sina nya hem.

Lycka till Mira och Molly och sprid mycket glädje i era nya familjer.
 


Innan valparna flyttar har jag klippt dom. Jag har klippt pälsen på nosen och pälsen under tassarna. Om valpen ska ha "portisrumpa" eller inte får dom nya ägarna bestämma. Valpen blir även badade.

Här är det Mira som blir klippt.
 


Har man tur får man en lite puss under tiden man klipper dom.
 


Här är det en av valparna som provar om deras gamla rymningsväg fortfarande fungerar. Men det gör den inte.

Busunge!!
 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Bee » Klippning och gruppfoto:  ”Vad duktig du är Linda! Duktigt att få dem alla på en och samma bild. Kan inte h..”

  • Nitha » Klippning och gruppfoto:  ”De är helt underbara och så duktiga som både klarade att bli klippta och fotogra..”

  • Ewa och Filippa » Lördag morgon klockan 07.30:  ”Hahahaha... Morgonstund har guld i mun! ;-) Vilka sötnosar! Tur att de är sålda ..”

  • Linda » Bra början, dåligt slut:  ”Det går åt rätt håll, men jag har fortfarande rätt ont och är öm i armen. Har tr..”

  • Greta » Kläder till hundar?:  ”Gratulerer med valpene. Herlig å se dem. men synd med Linda`s ulykke. Sånne hend..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-