Ett litet gäng

Ni som har följt oss på bloggen och som kan enkel matematik vet att vi nu har tre valpar kvar. Två av valparna flyttar nästa vecka och en ska bo kvar hos oss.

Idag var dom tre valpar som bor kvar inte så nöjda med att vara i sin (stora) hage på tomten. Märker dom att det saknas några syskon? Tycker dom att dom är för stora för att ha kul i valphagen? Har dom fått smak på hur roligt man kan ha utanför hagen?
Jag tror att det är en kombination. Så jag stoppade in dom i bilen också åkte vi på en kort utflykt ut till Järvafältet. Soya och Lisa var också med. Som vanligt uppskattade valparna en utflykt. Dom gillar när gräset är så högt att det blir som en djungel för dom. Dom var jätteduktiga i bilen, nästa inte ett pip. Och när jag parkerade bilen hemma sov dom.
 

Myrra, Selma/Meya och Buster/Manne


Efter lek och bus sover man gott. Just där blev han trött.
 

Buster/Manne


Gulliga små tassar.
 

Buster/Manne


Soya har en stor och fuktig/blöt tunga. Den fungerar bra som tvättlapp. Samma tvättlapp används både fram och bak och den används till alla valparna. Soya använder även samma tvättlapp till sig själv. Konstigt? Inte för en hund.
 

Selma/Meya får sig en kvällstvätt när hon sover.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Bee » Klippning och gruppfoto:  ”Vad duktig du är Linda! Duktigt att få dem alla på en och samma bild. Kan inte h..”

  • Nitha » Klippning och gruppfoto:  ”De är helt underbara och så duktiga som både klarade att bli klippta och fotogra..”

  • Ewa och Filippa » Lördag morgon klockan 07.30:  ”Hahahaha... Morgonstund har guld i mun! ;-) Vilka sötnosar! Tur att de är sålda ..”

  • Linda » Bra början, dåligt slut:  ”Det går åt rätt håll, men jag har fortfarande rätt ont och är öm i armen. Har tr..”

  • Greta » Kläder till hundar?:  ”Gratulerer med valpene. Herlig å se dem. men synd med Linda`s ulykke. Sånne hend..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-