Valparna 9 veckor och sista gången på kursen

Idag är valparna 9 veckor och jag har vägt dom tre som bor kvar hos oss. Att väga valparna varje vecka fyller inte någon funktion längre, mer än att det stillar min nyfikenhet :-)

Det har kommit flera ordentliga regnskurar idag, så valparna har varit inne en del. Dom kan ju vara ute en stund även om det regnar lite, men sedan blir dom som reptiler (redan innan är dom som reptiler i munnen). När valparna är lite blöta och kalla så blir dom ganska stillsamma, då är det dax att ta in dom. Ni som har varit hemma hos oss vet att vi har en "rundbana" inne. Den har valparna också upptäckt, så dom har jagat varandra från hallen, genom vardagsrummet, genom nästa hall, in i köket, in i första hallen igen, in i vardagsrummet igen osv.

Jag har gjort lite sökövningar med valparna ute idag. OJ vad dom har bra näsor!

Vi har haft besök av Monica (en av mina träningskompisar). Då passade vi på att fika också. Monica är den som filmar oss på tävlingar och ibland även på träningar. Det är väldigt nyttigt att kunna se vad man gjorde och vad hunden gjorde. Det lär man sig mycket på. Tack snälla Monica för att du filmar oss!

I kväll var det sista gången på Agilitykursen som jag har varit instruktör på. Vi har haft 8 hundar och 11 människor på kursen (några hundar hade både husse och matte med sig). Det har varit en rolig kurs, men ett väldigt blandat gäng. Både vad gäller typ av hund, förkunskaper, mål med kursen/träningen osv.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Bee » Klippning och gruppfoto:  ”Vad duktig du är Linda! Duktigt att få dem alla på en och samma bild. Kan inte h..”

  • Nitha » Klippning och gruppfoto:  ”De är helt underbara och så duktiga som både klarade att bli klippta och fotogra..”

  • Ewa och Filippa » Lördag morgon klockan 07.30:  ”Hahahaha... Morgonstund har guld i mun! ;-) Vilka sötnosar! Tur att de är sålda ..”

  • Linda » Bra början, dåligt slut:  ”Det går åt rätt håll, men jag har fortfarande rätt ont och är öm i armen. Har tr..”

  • Greta » Kläder till hundar?:  ”Gratulerer med valpene. Herlig å se dem. men synd med Linda`s ulykke. Sånne hend..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-